• Disclaimer

  1. Opdracht aanname
  Alle opdrachten worden alleen volgens onderstaande voorwaarden aangenomen en verwerkt. De opdrachtgever / klant / gebruiker aanvaardt deze voorwaarden bij het gebruik van de Prodiz Memoria software. Na verwerking van de opdracht wordt het door de klant overgedragen bestand bewaard op de server van Prodiz Memoria voor maximaal 14 dagen na productie.

  2. Auteursrecht
  De opdrachtgever / klant / gebruiker is verantwoordelijk voor de inhoud van het overgedragen bestand. Prodiz Memoria aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van het bestand. Prodiz Memoria gaat ervan uit dat het auteursrecht van het bestand berust bij de klant. Voor eventuele gevolgen van onrechtmatig gebruik van beschermde data is uitsluitend de opdrachtgever / klant / gebruiker aansprakelijk. Daarnaast dient de opdrachtgever zich bij de bestelling / productie en eventuele verspreiding van het materiaal strikt te houden aan de wettelijke bepalingen van het desbetreffende land.

  3. Aansprakelijkheid
  Voor beschadiging of verlies van de bestanden kan Prodiz Memoria in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden. Prodiz Memoria stelt nadrukkelijk vast dat de kwaliteit van de video of ander beeld materiaal in de gemaakte video nooit beter zal kunnen zijn dan mag worden verwacht op basis van hetgeen de opdrachtgever bij het gebruik van de Prodiz Memoria creator / applicatie op zijn computerscherm te zien krijgt. De aansprakelijkheid van Prodiz Memoria blijft beperkt tot verwijtbare productiefouten.

  4. Levertijd
  Alle opdrachten worden verwerkt als eerstvolgende na ontvangst op de server. Vertragingen in de levertijden kunnen geen aanleiding geven tot annulering van de opdracht of tot schadevergoeding.

  5. Garantie
  Reclamaties dienen, voorzover het een duidelijke klacht betreft, uiterlijk binnen twee weken, na levering van de door de opdrachtgever / klant / gebruiker gegeven opdracht, kenbaar gemaakt te worden. Bij gegronde klachten kan uitsluitend aanspraak worden gemaakt op het opnieuw uitvoeren van de opdracht.

   

  Prodiz Memoria
  Prodiz Memoria is onderdeel van DesignXpress BV / Aandachttrekkers
  DesignXpress BV | Handelend onder naam van Aandachttrekkers

  De Hulst 17
  5807 EW Oostrum
  The Netherlands
  KVK nummer : 12048608
  BTW nummer: NL818042825B01

  Prodiz Memoria © 2020