• Nieuws

  Hoe komt u als uitvaartondernemer aan de juiste muziek voor de uitvaart?

  Veel uitvaartondernemers, crematoria en uitvaartcentra maken gebruik van Spotify of komen op andere wijze aan muziekstukken. Ook horen we vaak dat muziekstukken van YouTube worden gekopieerd om af te spelen.

  Illegaal en ethisch onverantwoord.
  Veel ondernemers denken, volkomen onterecht, dat deze wijze van het verkrijgen van muziek wordt gedoogd in de uitvaartbranche. Artiesten, platenmaatschappijen en schrijvers horen tenslotte hun deel te krijgen wat hen toebehoort.

  Enerzijds heeft u te maken met het ten gehore brengen van muziek. Dit zijn de afdrachten die de meeste uitvaartcentra en crematoria vaak al voldoen aan Buma Stemra. Dit heeft echter niets te maken met het verkrijgen van de muziekstukken en geeft geen vrijbrief voor het kopiëren van muziek uit allerlei kanalen. Naast het ten gehore brengen, dient er namelijk een licentie te zijn voor het vergaren van muziek.

  Wilt u ook op een legale manier gebruik maken van muziek?
  Met het uitgebreide muziekboek van Prodiz Memoria hoeft u niet meer eindeloos te zoeken naar muziek. Voor een vast bedrag per maand biedt Prodiz Memoria u een compleet muziekboek met bijna 200.000 nummers die geheel conform de muziekrechten van Buma Stemra, Sabam, Sena en NVPI zijn. Bovendien wordt dit muziekboek ook actueel gehouden met de laatste nummers. Dus altijd up to date en voorzien van de nieuwste releases!

  Het muziekboek is gekoppeld aan Prodiz Memoria, waardoor u meteen aan de slag kunt.
  Alles in 1 applicatie; audio en video.

   

  Meer informatie?
  Neem contact op via info@prodizmemoria.com of bel 0478-517438.