De meest eenvoudige manier om een persoonlijk
eerbetoon te maken voor de uitvaartdienst.
 • Mijn Memoria

  Eenvoudig een eerbetoon maken voor de uitvaartdienst

  Met Prodiz Memoria kunt u de complete uitvaartdienst voorzien van beeld en geluid. U kunt video’s, foto’s en muziek verzamelen binnen het systeem. Het systeem voorziet ook in het bewerken en bijsnijden van foto en video materiaal; u hebt dus geen extra dure software nodig! Met het systeem kunt u ook verschillende pauzebeelden (portret foto met tekst en achtergrond) maken, voor bijvoorbeeld de start van de dienst of een spreekmoment.

  Makkelijk foto’s toevoegen via je telefoon

  Een veel voorkomend probleem tijdens de voorbereiding van de uitvaart is het verzamelen van foto’s. Vaak is er wel materiaal beschikbaar, maar niet digitaal. Daar bied Prodiz Memoria de perfecte oplossing voor. U kunt namelijk eenvoudig foto’s vanaf uw smartphone maken en vervolgens uploaden naar uw eigen omgeving middels een unieke link. De foto’s verschijnen dan automatisch in de media bibliotheek van Prodiz Memoria en kunnen dan meteen gebruikt worden voor het vormgeven van de dienst.

  De complete regie over de uitvaartdienst

  Ook voor de crematoria is Prodiz Memoria uiterst geschikt. Geen gedoe meer met USB-sticks, PowerPoint of complexe audio apparatuur; met dit systeem kunt u de uitvaartdienst compleet regisseren op locatie. Middels een tablet heeft u de controle over het afspelen van alle video’s en pauzebeelden per dienst. Onze modules halen dagelijks automatisch alle relevante content op voor ingeplande diensten.