• Example

  Examples advanced

  View
  View
  View
  View
  View
  View
  View
  View

  Eenvoudig en uitgebreid

  Er zijn 2 mogelijkheden om een herdenkingsvideo te genereren, een eenvoudige en uitgebreide versie, in de eenvoudige versie kunt u heel makkelijk een enkele video maken met al uw dierbare foto's en natuurlijk meerdere muziekstukken. U kunt een achtergrond kiezen voor de fotos’s en eventueel elke foto voorzien van een zelfde foto kader, achtergrond kleur of afbeelding. binnen de eenvoudige omgeving voegt u uw dierbare foto’s, muziekstukken en video’s toe om zo heel eenvoudig en snel een mooie herdenkingsvideo te maken dit gebeurt dan geheel automatisch binnen de software van Prodiz memoria.

  De uitgebreide versie geeft u de complete regie over het maken van de herdenkingsvideo of meerdere video's. in de uitgebreide modus kunt u elk element, foto’s en video’s bewerken, en heeft u diverse mogelijkheden om de muziek en ge-uploade video's te bewerken. dit kan per foto of video maar ook als bulk bewerking, u kunt in de uitgebreide modus ook gebruik maken van bijzonder mooie thema videos en zo met uw dierbare herinnering een professionele mooie video te maken, keuze uit diverse video achtergronden, en bijvoorbeeld mooie quotes , of u schrijft de quote zelf “ dat is wat opa altijd zei “ en nog veel meer om de voor u meest dierbare herinneringen samen te voegen tot een ode aan de gene die u zo dierbaar was.

  Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de eenvoudige en uitgebreide versie die u kunt gebruiken voor uw herdenking video.

  Zowel video's gemaakt met de eenvoudige als de uitgebreide versie van Prodiz Memoria zijn te gebruiken op de Memoria Videokaart

  Basic Advanced

  Examples basic

  View
  View
  View
  View

  Make your memorial video here

  You can register here and use the online software.

  Start now